Stressiin ja siitä yli!

Puoli kesää meni siinä kun toivo tekemistä ja nyt sitä on ehkä hitusen liikaakin. Eihän sitä sais valittaa enkä oikeastaan valitakkaan.  Stressiä vaan pukkaa. Kyl tää tästä pikkuhiljaa helpottaa.

Mulla alkoi tässä maantaina autokoulun teoriatunnit ja siinä ne päivät meneeki. Ens viikolla alkaa kesätyöt. Sitä seuraavalla viikolla tapaan ajo-opettajan ekaa kertaa ja tehdään lukkaria. Tosi jännää ja outoa, en oikein osaa kuvitella itteäni rattiin tai silleen.

Tänään mulla oli kolme tuntia teoriaa ja juuri ennen viimeisen tunnin alkua sain inspiraatiota kirjotella. En oikein jaksanut keskittyä koko ajan ja välillä kirjotin omia juttuja. Oon aika fiiliksissä tästä tekstistä!  Vielä ainakaan en siitä paljasta mitään, koska haluan vielä jatkaa sitä.

Pitää vaan muistuttaa itteään siitä mitä hyvää esimerkiksi just siitä autokortista ja auton hankinnasta voi tapahtua. Pääsen näkemään yhtä kivvaa tyyppiä useammin. Pääsen ylipäätänsä pois kotoa. Ei tarvi olla enää niin riippuvainen muista sen asian suhteen.

Voisin nyt koittaa jatkaa kirjottelua kun on aikaa.

Hyvät yöt/ illanjatkot <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 57 = 59