Ihastuminen?

Oon viime aikoina miettinyt paljon ihastumista ja miten se muuttaa mun käytöstä. Tällä hetkellä itse oon siis ihastunu ja onhan tää ihan mielenkiintosta mietittävää. Mulla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että ihastus tykkää takaisin joten laitan tähän vain asioita huomioiden sen. En nyt kirjoita yksipuolisesta ihastumisesta.

Ehkä tää on ihan turhaa, mutta tästä mä halusin kirjottaa.

Huonoja puolia:

Mä en pysty enkä oikeastaan edes halua keskittyä muuhun kuin ihastuksenkohteeseen, esimerkiksi kävin oys:ssa eilen tapaamassa toivottavasti mun tulevaa traumapsykoterapeuttia. Koitin keskittyä, mutta ajatukset ihan selvästi oli muualla.

Unohtelen entistä enemmän asioita, koska keskityn ihastukseen enkä niihin asioihin jotka on just nyt tärkeämpiä.(Mutta toisaalta saahan sitä nauttia vähän aikaa pää pilvissä.)

Pelottaa, että toinen kyllästyy ennen kuin mitään edes tapahtuu.

Jännittää paljon varsinkin, jos ihastus haluaa soittaa puhelimella tai skypessä. (Samalla se on hyvä asia, kun pääsee ylittämään itseään. Mä en ikinä soita edes kavereille, koska jokin siinä pelottaa.)

Itsesuojeluvaisto ainakin itselläni tuntuu olevan paljon päällä. (Huonot kokemukset ihmisten kanssa laukaisee tämän, tiedän ettei mun ihastus satuttais mua tarkotuksella.)

Kaipaa normaalia enemmän toisen kosketusta lähes jatkuvasti.

Hyviä puolia:

Ihastuminen piristää, jännittää ja hymyilyttää.

Sitä haaveilee niin paljon kun ehtii kunnes itse pistää sille stopin ja koittaa pysyä realistisena. (Koitan suojella itseäni pettymykseltä.)

Itse olen päässyt ylittämään itseäni monissa asioissa esimerkiksi olen ensimmäistä kertaa ikinä itse kertonut tunteistani ihastukselleni.

On jotain mitä odottaa kun on joku joka oikeasti tahtoo nähdä sut ja kuulla sun äänen, olo tuntuu halutulta ja kaivatulta. (Näin en oo tuntenut pitkään aikaan.)

Itsevarmuus saattaa päästä kasvamaan kun sut hyväksytään semmosena ku oot.

Tässä on nyt kaikki mitä mieleen juolahti.

Hyvää pinkki pilvistä kesää kaikille! <3

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

45 − 35 =