Hellou!

Eipä oo tullu kirjoteltua aikoihin, apua.  Syynä on se, ettei oo ollu motivaatiota, konetta eikä puhelintakaan koko aikaa. Sain hankittua läppärin!  Myös koulu ja Saksan opiskelu on vieny energiaa. Ainii joo aloin opiskelemaan Saksaa itsenäisesti erään sovelluksen avulla. Hauskaa on, osaan nyt flirttailla Saksaksi ;). Okei anteeks oon vaa ylpeä itestäni haha. Gonna get all the ladies!!

Hmm mitäs muuta on tapahtunu…mun pikkusisko tuli tänään yöksi mun luo kahen koiran kanssa. Ihan kivaa tää on ku ei nähä kovin usein. Käytiin mutka kaupassa vaikkei kummallakaan tee mieli mittään. Se lähti näkemään kaveria ja mä koitan viihyttää itteäni.

Oon kaivannu tämmöstä kauan, että joku käy kylässä tai on yötä!! Pietään hauskaa ja herkutellaan. Ollaan vaa.

Koulussa on ollu ihmeen kivaa vaikkei enää luokkalaisten jutut kiinnosta. Ei sitä aina vaan jaksa kuunnella kaikkien poikaystävistä jotain. Oon onneks saanu olla enemmän omassa rauhassa ja tehä itsenäisesti töitä keittiöllä. Viikko oli kiva oikeestaan just sen takia ku sai tehä yksin rauhassa sitä mistä tykkää. Keskittyy ja oppii paremmin.

On vaa semmonen olo etten kuulu esimerkiksi mun luokkalaisten joukkoon. Meitä yhdistää oikeestaan vaa koulu. Haluaisin saman henkisiä kavereita ku mä mutten tiiä mistä niitä löytäis. Tuntuu vaa ettei mun luokkalaiset ymmärrä mua, mun luonnetta tai mittään mikä muhun liittyy. Mä saatan olla aika äänekäs, räväkkä, eläväinen jne, mutta minkäs teet. Ainakaan en oo tylsimys. Osaan mä tietty olla rauhallinen, ihana jne, mutta kaikki ei sitä puolta nää ellei sitä ansaitse mun silmissä tai jotain.

Mutta toistaiseksi heippa!

Rakkautta kaikille <3

Alex

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

72 − = 63