Sanaton

meNyt ku katon näitä kuvia jälkeenpäin en ymmärrä miksi vihasin itteäni niin järkyttävän palion. Olinhan mä ihan söpö. Aloittelin ekan kuvan aikoihin meikkaamaan enkä ollu hyvä siinä heti, mutta kuka on?

Mä en ollu yhtään hassumpi. Mä pidin itteäni tosi lihavana, mutta olin suunnilleen samankokoinen kuin nyt ja oon aivan normaalipainoinen.

Itteään ei sais vihata. Siitä tavasta ei pääse helpolla eroon. Sen huomaa vielä vuosien päästäkin, jos itteään on vihannu.

Mutta siitäkin tavasta voi päästä eroon. Se on vaan tosi vaikeaa muttei mahdotonta.

Aina kun kattelen näitä kuvia niin tulee ikävä mun pitkiä hiuksia. Yhyy. Mut toisaalta en tiiä haluaisinko mä niitä kuitenkaan takasi.

me3me2Älkää olko niin julmia itellenne, jooko? ;_;

Mikä saa meijjät vihaamaan itteämme? Se, että annetaan uskoa että pittää olla tietynlainen jotta kelpaa. Se on todella väärin. Me kaikki kelvataan jollekkin. Lopettakaa sellaset säälittävät puheet ja antakaa kaikkien elää!!

Olkaa omia ittejänne ihan rauhassa muista välittämättä!! <3

Ootte ihania just semmosina ku ootte!!

             me6

            Rakkautta kaikille!!

            Alex

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 9 = 17