Moi oon Alex!

Mä kutsun itteeni Alexiksi, koska oon genderfluid. Joinakin päivinä oon enemmän poika ja silloin käytän mieluiten nimeä Alex. Toki moni kutsuu mua Sannaksi sillonkin muttei se maailmaa kaada. Kaikki ei edes tiedä tätä muttei se haittaa. Jos todella haluan, että mua kutsutaan Alexiksi niin kyllä mä sitä pyytäisin ja selittäisin vähän et miks jne.

Mä oon ylpeä täst vaikka tää voi olla joskus hämmentävää. Oon ylpeä siitä, että oon Alex. Rakastan sitä nimeä ihan näin btw!!

 

Oon myös ylpeä siitä, että oon homo. SUPRISE. Ok ei kukaan yllättyny lol. Mulla on ihana tyttöystävä, joka hyväksyy mut just tämmösenä. Oon siitä tosi kiitollinen. *rainbows everywhere*

Ja jos näät tän Leni nii mulla on ikävä ja sä oot ihana höppänä ja äääääääää. Haluan vaa nähä sut ja pidellä sua niin paljo. YHYYY KU OON NIIN HOMO NO OKEI SE ON AIKA MAHTAVAA MUT ÄÄÄÄÄ <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

47 + = 54